زیر خیمه خورشید-شب اول

هیئت روضه العباس(ع)کرمان-پاییز ۱۳۹۲
متن سخنرانیگزارش
استاد رائفی پور با اشاره به اینکه با ترک گناه نوری در دل انسان ایجاد می شود، از ترک معصیت بعنوان سریعترین راه رسیدن به خدا و اولیای خدا یاد کرد.
به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی روضه العباس(ع) استان کرمان، استاد علی اکبر رائفی پور در اولین شب از برگزاری ویژه برنامه ” زیر خیمه خورشید” به مناسبت اربعین حسینی در کرمان، خطاب به جوانان هیئتی، گفت: اگر می خواهید راه یکساله را یک شبه طی کنید معصیت را کنار بگذارید.
وی افزود: خداوند از لذت گناه آگاه است و اگر بنده اش به خاطر خشنودی خدا معصیتی را ترک کند خداوند نوری را در دل او ایجاد می کند که بواسطه آن نور زندگیش تغییر می کند.
رائفی پور در تبیین کلمه ” طیبه ” در قرآن کریم، تشریح کرد: این یک کلمه الهی است که در قرآن کریم آمده و در زمین کلمه الهی، اولیاء الهی هستند.
وی با اشاره به اینکه قرآن کریم از ابراهیم پیامبر بعنوان یک کلمه الهی و از آل او بعنوان شجره طیبه یاد می کند، گفت:در مقابل شجره طیبه، شجره ملعونه قرار دارد.
این محقق و پژوهشگر تاریخ اسلام بیان داشت: شجره ملعونه در حسادت از شجره طیبه که همان ابراهیم و آل ابراهیم است با خداوند در افتاد و تصمیم گرفتند به هر شکلی است جانشین خداوند بر روی زمین باشند.
وی با اشاره به اینکه ابلیس خداوند و تمام صفات الهی به جز دو مورد را قبول دارد، خاطر نشان کرد: شیطان هم توحید و هم معاد را قبول دارد اما با عدالت و جانشینی خداوند مخالفت می کند یعنی در اصل او با عدالت و ولایت خداوند مشکل دارد.
رائفی پور با بیان اینکه در آخرالزمان دو شجره طیبه و ملعونه با هم درگیر می شوند، گفت: اسلام سه دوره نفاق ، زورگوئی و دوره تن پروری و خوردن و خوابیدن را پشت سر گذاشت تا حکومت امام علی (ع) آغاز شد.
وی تصریح کرد: اما هنوز که هنوز است سایه این مثلث شوم بر دنیا بسیط شده است.
سخنران ویژه برنامه ” زیر خیمه خورشید” با اظهار به اینکه خداوند در خلقت بعضی ها الطافی داشته است که جای بحثش در یک جلسه نمی گنجد، تشریح کرد: مثلا خداوند نسبت به سادات و آل پیامبر(ص) عنایاتی دارد.
وی شجره ملعونه در عصر حاضر را صهیونیسم عنوان کرد و افزود: امروز چه کسانی رهبری مقابله با صهیونیسم در جهان را دارند؟
رائفی پور با بیان اینکه امروزه نقطه مقابل با صهیونیسم در لبنان به رهبری سید حسن نصرالله، در عراق به رهبری سادات حکیم و آیت الله سیستانی و در ایران به رهبری سید روح الله خمینی بوده و اکنون به رهبری سید علی خامنه ای است، گفت: این عنایتی است که خداوند به آنها داده است.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران انقلابی برای زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) است و خودتان به وجدان خودتان مراجه کنید و از خودتان بپرسید که: اگر الآن امام زمان ظهور کند رابطه اش با اسرائیل، آمریکا و انگلیس چگونه رابطه ای است؟ آیا به فلسطین کمک می کند؟ آیا به سوریه کمک می کند؟
این تحلیلگر مسائل اسلامی با بیان اینکه فلسطین راز پنهان ظهور است، خطاب به جوانان هیئتی کرمان سوال کرد: چقدر آماده اید تا صدای این بقیه الله را بشنوید؟
وی در پایان با بیان اینکه ۱۴ معصوم شجره طیبه هستند و هیچ کس در دنیا چه در گذشته و چه در حال و آینده نمی تواند به خوبی آنها شود، گفت: اما عباس (ع) ثابت کرد می شود به آنها نزدیک شد و می شود عباس شد.
رائفی پور جلسات امام حسین (ع) را جلسات فرصت و وسعت هدایت دانست و خاطر نشان کرد: دوری از این جلسات جز خسران و نابودی چیزی در پی ندارد و در اینجا هدایت الهی وجود دارد.
صوت ها
دانلود سخنرانی شب اول-با کیفیت متوسط | دانلود فایل | |
دانلود سخنرانی شب اول – کیفیت بالا | دانلود فایل |